Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Πρόεδρος στο Κεφαλόβρυσο ο Γιώργος Κούρος

Με τον Γιώργο Κούρο στην προεδρία της ομάδας θα πορευτεί το Κεφαλόβρυσο τη νέα χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, ενώ προπονητής στην ομάδα παρέμεινε για 3η συνεχή χρονιά ο Γιώργος Γραμμόζης.
Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:
Πρόεδρος: Γεώργιος Κούρος
Αντιπρόεδρος: Δαμιανός Τσιέπας
Γενικός Αρχηγός: Θεόδωρος Πότσης
Ταμίας: Γεράσιμος Μεντής
Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Τσιέπας
Μέλη: Βασίλειος Ζυγούνας, Γεώργιος Γραμμόζης
Η επιστροφή μετά από τρία χρόνια στην φυσική του έδρα (το γήπεδο έγινε με χόρτο) είναι ίσως το σημαντικότερο γεγονός για το Κεφαλόβρυσο το οποίο σε ανακοίνωση του τονίζει τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως έπειτα από 3 χρόνια απουσίας από την φυσική μας έδρα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επιστρέφει στο γήπεδο της και αυτό μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους αυτούς οι οποίοι πάλεψαν και μόχθησαν για να συμβεί αυτό. χρονιά συνεχίζει στο τιμόνι της  Στα μεταγραφικά ζητήματα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εξετάζει 4-5 περιπτώσεις παικτών έπειτα από εισήγηση του προπονητή μας. Αξίζει να σημειωθεί τις 27 ΙΟΥΛΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της καινούριας σεζόν. Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους ''αποχωρήσαντες'' από το Δ.Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΗ που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας πλέον ως ποδοσφαιριστές. Τέλος, ΖΗΤΑΜΕ την στήριξη όλων για να επανέλθει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εκεί που πραγματικά της ΑΞΙΖΕΙ...!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου